Осінь – це пора овочів та вітамінів, що особливо важливо для юних cпортсменів. Харчуванню ліцеїстів завжди приділяється особлива увага, але важливо, щоб їжа була не лише корисна, але й смачна. З метою розказати мешканцям гуртожитку про особливості спортивного харчування та наголосити на користі саме національної кухні різних країн 02 листопада Войтенко К., в рамках Клубу вихідного дня було проведено годину спілкування “Кулінарні традиції світу”, де ліцеїсти дізналися про традиції національних кухонь світу, зокрема української, де здавна борщ вважався символом міцної родини.  Наприкінці заходу ліцеїсти “зварили” справжній український борщ. Захід приніс море задоволення та надихнув юних хазяйок на пошуки нових рецептів здорового харчування.

Восени, коли за вікном тихо опадає листя, стоїть похмурий туман і моросить дощик, так і хочеться обгорнутися теплим пледом, взяти до рук улюблену книгу поезій і насолодитися чарівними віршами. 03 листопада Стьопеко Ю. провела літературно-мистецькі читання “Поетичними стежками України”, де мешканці гуртожитку поринули в поетичний світ національних митців. Згадали і про видатну Ліну Костенко, і про славнозвісних Тараса Шевченка, Лесю Українку, Івана Франка, Миколу Вінграновського, Андрія Малишка та інших. Ліцеїсти декламували свої улюблені вірші, а дехто навіть наспівав “Несказанне лишилось несказанним”. Атмосфера заходу дивувала своїм теплом та затишком.

Ю. Стьопенко, К. Войтенко, вихователі