Саме під таким гаслом 13 грудня відбулося перше засідання Ради ліцею з питань організації якісного харчування здобувачів освіти на 2021/2022 н.р., мета діяльності якої – формування культури харчування, правильних харчових звичок, основ здорового харчування та здорового способу життя у ліцеїстів; створення безпечних умов для підвищення спортивної майстерності та відновлення з урахуванням підвищеної потреби організму спортсменів у енергії та поживних харчових речовинах.

Під час засідання голова ради  – директор, Володимир Балясников, ознайомив членів ради з   Постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 року №823 «Деякі питання організації харчування у закладах спеціалізованої освіти спортивного профілю із специфічними умовами навчання», новим чотиритижневим сезонним меню на зимовий період.

У ході проведення засідання представники ради  обговорили теперішню ситуацію з харчування та оновлене меню; поставили за мету популяризувати серед здобувачів освіти та їх батьків культуру здорового харчування. Тим самим зробивши серйозний крок на шляху до здоров’я спортивно обдарованої молоді.

ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ на ліцейському сайті за посиланням>>>