Одним із основних факторів впливу на здоров’я спортсменів, для досягнення ними високих спортивних результатів є забезпечення їх повноцінним і раціональним харчуванням.

БЛОК-СХЕМА ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ>>>

ПОРЯДОК ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ

Порядок організації харчування здобувачів освіти в ліцеї-інтернаті здійснюється відповідно до норм харчування, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 11.08.2021року №823 «Деякі питання організації харчування у закладах спеціалізованої освіти спортивного профілю із специфічними умовами навчання», наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України №590, від 01.10.2012 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства аграрної політики та продовольства №429 від 17.10.2015), режиму роботи закладу.

Наказ №43-АГ від 17.08.2021 року «Про призначення відповідального за організацію харчування ліцеїстів у 2021/2022 н.р.»

Наказ №254 від 20.08.2021 року «Про організацію гарячого харчування для здобувачів освіти у 2021/2022 н.р.»

Положення про порядок організації харчування ліцеїстів КЗ КОР «КОЛІФКС»

Наказ №53-АГ від 20.08.2021 року «Про створення в ліцеї-інтернаті робочої групи системи НАССР на 2021/2022 н.р.»

Наказ № 54-АГ від 20.08.2021 року «Про розподіл обов’язків між членами робочої групи системи НАССР»

ПРИМІРНЕ ЧОТИРИТИЖНЕВЕ МЕНЮ НА ЗИМОВИЙ ПЕРІОД>>>