Ми завершуємо навчальний рік у дистанційному форматі,  в якому керувалися новим Законом “Про освіту” та орієнтувалися на вимоги Нової Української Школи. Законодавча база змінюється згідно з сучасними вимогами, тому і ми поступово змінюємося.

Вчителі творчо і старанно підходять до викладання предметів із активним застосування сучасних технологій. Вихователі допомагають учням вчитись самовиховувати у собі нову достойну особистість. Тренери дбають про фізичний стан, здоров’я та спортивне навантаження. Технічний персонал підтримує комфортний стан в приміщенні згідно з сьогоденними гігієнічними вимогами. Батьки всіляко допомагають, підтримують, вказують на помилки, хвалять за досягнення та люблять своїх дітей.

Керівництво здійснює контроль та моніторинг освітнього процесу, дбає про ефективну організацію завершення навчального року та складає плани на новий навчальний рік з урахуванням подальшої роботи із систематизації, узагальнення та закріплення навчального матеріалу, що ліцеїсти вивчали дистанційно.

Для якісного завершення адміністрацією ліцею:

  • сплановано  кількість та обсяг завдань і контрольних заходів, з урахуванням принципу здоров’язбереження, запобігаючи емоційному, моральному та фізичному перевантаженню ліцеїстів в умовах дистанційного навчання;
  • забезпечено всім учням доступ до навчальних матеріалів і завдань за допомогою різних засобів обміну інформацією;
  • організовано дистанційні консультації для учнів, які хворіють або продовжують перебувати у режимі самоізоляції;
  • укладено графік дистанційних перевірочних робіт та усних опитувань, щоб не перевантажувати учнів і раціонально використовувати час.

Вже два тижні освітній процес здійснюється в режимі проведення тематичних контрольних робіт за різними формами. Тому попереду ще один тиждень річного оцінювання навчальних досягнень ліцеїстів із використанням технологій дистанційного навчання.

Уважно дивіться, у розкладі відбулися зміни! Зверніть увагу, що урок з позначкою “☝” – це урок контролю знань!

У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами, символами та знаками. День вишиванки – поки ще не офіційне і відносно нове народне свято, покликане сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу. Воно відзначається в третій четвер травня. У 2020 році День вишиванки припадає на 21 травня. Приєднуйтесь до загальноліцейського заходу!!!

На кожному курсі заплановано по три уроки на тиждень разом з вчителем ліцею. Розклад цих уроків та посилання на ресурс додається.

Інші уроки будуть проходити за розкладом у іншому визначеному форматі.

Бажаємо всім успіхів в опануванні нових навичок та компетентностей!

Google ресурси з навчальних предметів за посиланням

Шановні ліцеїсти!

Якщо під час карантину, у  Вас виникла потреба в консультації психолога  чи педагога соціального, пишіть  нам на електронну адресу pskolifks@gmail.com або звертайтесь в Skype Психологічна служба КОЛІФКС.