Ось і минув ще один тиждень карантину. Ми постійно набуваємо досвід дистанційного формату освіти. Стикаємося з проблемними питаннями, знаходимо рішення і робимо висновки. Піклуємося про якість, нагадуємо про необхідність та наполягаємо на результативності. 

💪 Ми підкидаємо нові ідеї, а наші учні ретельно та творчо виконують усі завдання 🙃 ! Минулого тижня ми і КНИГОМАРАФОН провели, і відсвяткували День дочки, і пригадали трагічні події 29 літньої давнини, і, звісно ж, не забували про чат уроки, онлайн уроки, вебінари та майстер класи. ☝️ Одним словом, всі разом вели кропітку роботу: співпрацювали, спілкувалися, виконували домашні завдання, цікавилися, захоплювалися, були толерантними та наполегливими. Тобто – великі молодці!

Ми шаленно сумуємо за нашими ліцеїстами і щиро радіємо, коли вони скидають фото та відео про себе.

Дальше – більше – ще цікавіше! 💚
Карантин рано чи пізно завершиться, нормальне життя відновиться, а ось нераціонально витрачений час буде вже не повернути. Тому пропонуємо розклад чат уроків, графіки роботи, посилання на онлайн ресурси для того, щоб кожний учасник освітнього процесу зміг скласти особистий план раціонального використання часу.

Зверніть увагу на зміну у розкладі!⚠

На кожному курсі заплановано по три уроки на тиждень разом з вчителем ліцею. Розклад цих уроків та посилання на ресурс додається.

Інші уроки будуть проходити за розкладом у іншому визначеному форматі.

Бажаємо всім успіхів в опануванні нових навичок та компетентностей!

Google ресурси з навчальних предметів за посиланням

Шановні ліцеїсти!

Якщо під час карантину, у  Вас виникли потреба в консультації психолога  чи педагога соціального, пишіть  нам на електронну адресу pskolifks@gmail.com або звертайтесь в Skype Психологічна служба КОЛІФКС.