У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні, карантин у ліцеї продовжено до 24.04.. В умовах карантину вчителі продовжують працювати з ліцеїстами, що перебувають удома, шляхом використання технологій дистанційного навчання з урахуванням матеріально-технічних можливостей кожного. 

Щоб навчання під час карантину тривало постійно, вчителі ліцею використовують різні форми та методи – це і ліцейський сайт, і блоги вчителів, і навчальні групи у вайбері, і онлайн уроки.

Повідомлення у блозі кожний вчитель намагається зробити інформативним та цікавим, з короткими відео фрагментами та творчими завданнями. Учні отримують  усі необхідні посилання та матеріали до уроків, та мають змогу повернутися до них у будь-який момент.  Ліцеїсти завжди мають онлайн зв’язок з вчителями, які контролюють виконання завдань та допомагають у їх розв’язанні.

Вашій увазі пропонується розклад уроків на наступний тиждень!

На кожному курсі заплановано по три уроки на тиждень разом з вчителем ліцею. Розклад цих уроків та посилання на ресурс додається.

Інші уроки будуть проходити за розкладом у іншому визначеному форматі.

Бажаємо всім успіхів в опануванні нових навичок та компетентностей!

Google ресурси з навчальних предметів за посиланням

Шановні ліцеїсти!

Якщо під час карантину, у  Вас виникли потреба в консультації психолога  чи педагога соціального, пишіть  нам на електронну адресу pskolifks@gmail.com або звертайтесь в Skype Психологічна служба КОЛІФКС.

    Ми залюбки відповімо Вам на ваші запитання!!Фокусуємо погляд на здоров’яСтартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн»