20 лютого в Україні вшановують героїв Небесної Сотні, жертв трагічних подій Революції Гідності. Вихованці вже вкотре приєднуються до пам’ятного дня проведенням загальноліцейського заходу, згадуючи сумні сторінки з історії нашої країни. Це день, про який варто пам’ятати кожному українцю. Тому у рамках Клубу вихідного дня вихователі Л.Редька та І.Манузіна провели приурочені до Дня Героїв Небесної Сотні майстер-класи на згадку про самовідвагу та національну відданість громадян.

22 лютого ліцеїсти познайомилися з незвичною технікою виготовлення панно з гофре паперу «Пам’ятаємо небесних янголів». 23 лютого навчилися власноруч виготовляти патріотичні прикраси на майстер-класі для мешканців гуртожитку «Оберіг». Здавна вважалося, що обереги наділені магічними властивостями, захищають від негараздів та негативу. Вихованці створили символ удачі – підкову, яку оздобили декоративними елементами, штучними квітами й стрічками.

Діти провели свій вільний від навчання й тренування час з надзвичайною користю, адже тематичні поробки своїми руками назавжди залишаться на згадку про незабутній біль нашого народу.

Манузіна І., Редька Л. вихователі