Зазвичай казкова та сніжна пора цього року дивує своїм теплом та похмурими днями, але це не привід нудьгувати. У рамках Клубу вихідного дня для наших ліцеїстів завжди знайдуться цікаві заходи, які необхідно відвідати для підняття настрою та тренування загальної ерудиції.

 13 січня відбулася година спілкування «13 січня – свята, іменини, факти, прикмети», де мешканці гуртожитку дізналися від Литвиненко О. багато цікавого та незвичного, розвіяли усталені міфи та поринули у справжній світ народних прикмет.

 14 січня ліцеїсти разом з Войтенко К.  почули про традиції святкування Василя та Меланки на годині спілкування «Старий Новий рік – історія та традиції».

 15 січня наші вихованці пірнули у світ незвіданого та незвичного відвідавши круглий стіл «Космічними шляхами», який провела Манузіна І.

 16 січня Юрченко В. Розважала ліцеїстів грою «Монополія», де кожен мав можливість проявити свою ерудицію в області економіки та випробувати удачу.

 17 січня Стьопенко Ю. провела мешканців гуртожитку чарівними стежками непізнаного світу України на годині спілкування «Українська міфологія». Усі обговорювали добрих та злих міфологічних істот, їхнє походження, згадування у літературі тощо.

 18 січня Федюк О. разом з ліцеїстами виготовила справжню зимову дивовижну на майстер-класі «Зимова казка», що дало можливість нашим вихованцям проявити свої творчі здібності, талант та оригінальність.

 Загалом, під час усіх заходів панувала тепла та дружня атмосфера.