Відпочивати потрібно цікаво і корисно! Таким гаслом керувалися вихователі ліцею при плануванні та проведенні заходів Клубу вихідного дня під час літніх канікул. Спільне проведення дозвілля дуже важливе, воно дозволяє захопити ліцеїстів, згуртувати і виступає як засіб розвитку особистості кожного вихованця.

З 03 по 09 червня були організовані та проведені змістовні виховні заходи, щоб час, вільний від навчально-тренувальних занять, проходив весело і цікаво, а головне, з користю.

Наші ліцеїсти вже неодноразово доводили, що розвинені не тільки фізично. Ми вкотре в цьому переконалися під час проведення розвивальної гри «Головоломки» та «Монополія», вікторини «Світ навколишній прекрасний», тренінгового заняття «Будь собою», де ліцеїсти проявили себе розумними, кмітливими та ерудованими.

Найактивнішими в інтелектуальних поєдинках виявилися: Щитова Крістіна, ліцеїстка 22 групи, Грачова Катерина, ліцеїстка 13 групи, Капланська Марія, ліцеїстка 22 групи, Смірнова Анастасія, ліцеїстка 41 групи, сорокопуд Анастасія, ліцеїстка 21 групи, Дяченко Караліна, ліцеїстка 22 групи, Богданець Назар, ліцеїст 41 групи.

Традицією стало проведення в нашому ліцеї турніру з шашок. За допомогою жеребкування було визначено пари гравців. В ході запеклої боротьби визначився переможець наших змагань – це Нікольнікова Анастасія, ліцеїстка 22 групи. Друге місце посіла ліцеїстка 21 групи – Каліна Мирослава.

З метою виховання творчої особистості ліцеїста, сприяння його розвитку та обдарованості були проведенні майстер-класи: «Вечірня легкість» та «Запашні чаї». Щоб створити красу, необов’язково бути професійним художником або дизайнером, треба лише трохи фантазії і бажання зробити щось дивовижне самому.     

Вихованці із задоволенням приймали участь у виготовленні робіт, проявляючи фантазію і наполегливість.

Незважаючи на значні фізичні навантаження, наші ліцеїсти завжди знаходять вільний час, під час якого вони можуть відпочити, поспілкуватися з друзями, і, звичайно, навчитися чомусь новому. Ніхто з вихованців не пошкодував про початок  літніх канікул в стінах рідного ліцею.

Редька Л.П., вихователь