Єдність душі та розуму може творити дива. Тому мешканці гуртожитку мали завдання наситити свій духовний світ та розкрити свої інтелектуальні можливості.

У рамках Клубу вихідного дня 10 листопада вихователь Манузіна Ірина Володимирівна організувала інтелектуальну гру «Зрозумій мене». За правилами командної настільної гри ліцеїсти мали пояснювати різні слова за спеціально відведений час не тільки вербально, але й за допомогою міміки та жестів. Такий виховний захід дає змогу розвивати логічне мислення, розумові здібності, а також уяву й фантазію. Учасники весело й корисно провели свій вільний час.

11 листопада відбувся майстер-клас від вихователя Войтенко Катерини Феодосіївни «Малюємо без пензля». Кожен хоч раз у житті мав бажання намалювати картину, і для цього не обов’язково мати художню обдарованість. Адже існує безліч способів створити маленький шедевр підручними матеріалами. До такого способу відносять і малювання нитками. Саме цю техніку спробували опанувати вихованці. Усі присутні отримали естетичне задоволення та нові знання, а роботи вийшли напрочуд гарними, повітряно-невагомими.


Манузіна І.В., Войтенко К.Ф., вихователі