Професія вчителя – це покликання душі і веління серця, здатність віддавати себе без залишку своїм учням, ділитися з ними досвідом і мудрістю. Бути вчителем – означає узяти на себе велику відповідальність за формування і становлення громадянина, за його подальшу долю.
Ця професія по праву вважається однією з найголовніших на землі, а праця педагога – благородною, творчою і, звичайно, дуже важкою і відповідальною. У руках освітян завжди знаходиться майбутнє країни. Часто саме від вашого професіоналізму, бажання, уміння і самовіддачі залежить, яке нове покоління в черговий раз підростає в країні. Тож напередодні Дня працівників освіти хочемо привітати освітян з професійним святом.

У нашому ліцеї працюють талановиті вчителі, тренери, турботливі вихователі, наполегливі працівники інших підрозділів,  що по-справжньому люблять свою справу, віддають їй всі сили і час. Багато хто з них мають звання відмінника освіти, нагороджені грамотою міністерства освіти, мають високі досягнення своїх вихованців у спорті, навчанні та вихованні.

Напередодні професійного свята від щирого серця побажаємо всім педагогам і ветеранам вчительської праці, а також вашим сім’ям, міцного здоров’я, благополуччя у всіх творчих починаннях, успіхів у корисних і добрих справах.

Хай у кожного з вас будуть вірні і вдячні учні, а ваша праця буде для вас улюбленою справою, яку поважало б суспільство!

Шановні працівники ліцею!

Вітаю Вас із професійним святом. Щороку, щодня ви приходите в ці стіни, щоб дати знання дітям. Це дуже відповідальна справа, до якої кожен з вас ставиться украй серйозно. Я хочу побажати, щоб ця робота приносила вам тільки радість та задоволення, щоб всі учні з вашою допомогою ставали кращими спортсменами і розумнішими людьми. Я хочу сказати, що мені дуже приємно вітати Вас з цим святом, оскільки я сам є одним з Вас. Наша праця, наші справи ніколи не забудуться, а це, напевно, найголовніше побажання для будь-якого вчителя! Зі святом, дорогі колеги!

Директор ліцею Володимир Матвійович Балясников

Велмишановні педагоги ліцею!

Вам довірили найцінніше – дітей! Ви любите їх і навчаєте необхідним навичкам та знанням. Ваша професія нелегка, але в ній все Ваше життя і щастя. Дякуємо Вам за те, що Ви наші учителі. Успіхів Вам і багато-багато радості. З Всесвітнім Днем вчителя!