Протягом вересня в ліцеї проходив місячник безпеки дорожнього руху «Увага! Діти – на дорозі!», з метою запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формування у ліцеїстів культури безпечної життєдіяльності.

Реалізація плану місячника розпочалася в стінах ліцею з виставки стінних газет «Я – учасник дорожнього руху», які підготували активи самоврядування навчальних груп.

З метою підвищення рівня культури поведінки ліцеїстів на дорогах класними керівниками навчальних груп були проведені виховні години «Безпека дорожнього руху». Зміст виховних годин був спрямований на закріплення та актуалізацію знань ліцеїстів про дорожній рух, а також на виховання культури поведінки на вулицях та бережливе ставлення до власного життя та здоров’я.

В кожній навчальній групі були проведені інструктажі «Правила безпеки дорожнього руху».  

Бібліотекар ліцею Бабенко Т.П. організувала для вихованців виставку літератури «Правила дорожнього руху – це запорука життя!».

В рамках місячника було проведено рейд «Увага! Ліцеїсти на дорозі!». Під час якого педагоги особисто контролювали дотримання нашими ліцеїстами правил дорожнього руху, зокрема, дотримання правил переходу дороги.

Пам’ятаймо, що лише спільними зусиллями ми можемо зробити безпечним дорожній рух для всіх його учасників. І не забувайте, що здоров`я – найбільша цінність у житті.

Редька Лілія Петрівна, класний керівник навчальної групи 21