Перше вересня – завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, теплими привітаннями, свіжістю оновлених навчальних кабінетів і, звичайно, першим дзвоником.

У цей день голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі вітальні слова i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!

1 вересня 2018 року на подвір’ї Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» зібралася уся ліцейська родина та гості свята. Прозвучали позивні, які проголосили про початок святкової лінійки.

Закінчилось літо веселковим цвітом

І кудись  у вирій попливло від нас.

Зажовтіла осінь над чарівним світом 

І усіх скликає в рідний заклад наш. 

У цей день подвір’я нашого закладу наповнилося радісним гомоном. Наша ліцейська дружня родина вітала першокурсників, вірячи, що вони стануть гідною зміною й прославлятимуть наш заклад та державу на світових спортивних аренах.

Урочисто прозвучав гімн України та традиційно відбулося винесення та підняття прапора ліцею-інтернату кращими спортсменами.

Директор ліцею, Балясников В.М., привітав всіх присутніх на лінійці з чудовим святом Днем знань, яке відкриває перед кожним ліцеїстом нові можливості, обрії пізнання себе і світу, побажав вихованцям підкорити нові спортивні вершини, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети у житті. 

З привітальними словами до ліцеїстів, педагогів та батьків зверталися почесні гості та випускники минулих років, які прославляють нашу державу на світових спортивних аренах.

Прикрасою святкової лінійки стали показові виступи вихованок відділення художньої гімнастики, вірші та вокальні композиції.

Першокурсників, які опинилися у незвичному світі, серед нових можливостей, нових горизонтів пізнання, окрім директора та гостей, вітали наші майбутні випускники – ліцеїсти 4-го курсу. Кому як не їм краще відомо про те, як жити і знаходити вихід з різних ситуацій.

Свято промайнуло незабутньо, яскраво та урочисто.

Вітаємо всіх із початком вдалого підйому сходинками знань і бажаємо нових досягнень і перемог!

Литвиненко О.В., вихователь