Літні канікули – найулюбленіші канікули всіх дітей. Літо – це один з найкращих сезонів року, який надає багато варіантів для проведення часу.

Для мешканців гуртожитку протягом тижня вихователі в рамках Клубу вихідного дня організували та провели різноманітні заходи.

30 травня Литвиненко Олена Володимирівна годину спілкування «Літній цикл народних українських свят. Традицій та звичаїв», де вихованці дізналися про історію, народні традиції та звичаї літніх народних свят українців.


Войтенко Катерина Феодосіївна 31 травня «Турнір з шашок». В наш час досить багато людей полюбляють цю гру. Шашки розвивають кмітливість і привчають, внаслідок своєї важкості, до терпеливого аналізу. Після запеклої гри визначилися переможці змагань – Пантюк Анна, ліцеїстка 21 групи та Харитонов Богдан, ліцеїст 31 групи.

01 червня Юрченко Вікторія Валентинівна вікторину «Я і Україна», яка складалася з двох блоків запитань: цікаві факти про Україну та відомі українці. Перемогу здобули Панченко Ірина, ліцеїстка 22 групи, Козубенко Любов, ліцеїста 31 групи та Сорокопуд Анастасія, ліцеїста 11 групи.

Редька Лілія Петрівна 02 червня «Турнір з настільного тенісу». Свою майстерність в грі показали Нікольський Олексій, Куркурін Владислав, Скорофатов Гліб, Васильківський Василь Але теніс спортивна гра і все вирішує фінал, де змагалися два гравці – Нікольський Олексій та Скорофатов Гліб. В ході боротьби визначився переможець – Нікольський Олексій, ліцеїст 32 групи.

03 червня Федюк Ольга Миколаївна «Турнір з шахів». Шахи сприяють розвитку концентрації уваги, вміння долати труднощі та планування власних дій, логічно мислити. Переможцями стали – Сластіон Роман та Скорофатов Гліб, ліцеїсти 41 групи. Вітаємо переможців й бажаємо успіхів надалі! Вихованці весело, цікаво і активно провели вільний час.

Мельник Тетяна Степанівна, вихователь