Весна — чудова пора року! З приходом весни все навколо змінюється на краще. Кожен день сповнений чудових перетворень, що відбуваються на наших очах.

У рамках Клубу вихідного дня для мешканців гуртожитку  вихователями організовано та проведено цікаві та повчальні заходи.

19 травня  Редька Лілія Петрівна організувала та провела Турнір з настільного тенісу. У першому груповому етапі взяли участь 17 ліцеїстів. Варто зазначити, що активними учасниками заходу були як хлопці, так і дівчата. До другого етапу вийшли тільки 8 учасників, які довели свою майстерність, незламний дух та право боротися  за призове місце.

За результатами турніру І місце посів Щербаков Максим, ліцеїст 32 групи.

Наприкінці травня в Україні відзначають одне з найбільших християнських свят, яке припадає на 50-й день від Великодня. В народі його називають День Святої Трійці. З нагоди цього свята, 20 травня, Войтенко Катерина Феодосіївна провела тематичну вікторину «Кличе зелена неділя».

Під час виховного заходу ліцеїсти дізнатися про різні назви свята Трійці, його історію, народні прикмети, звичаї, традиції, коли воно святкується і чого воно так називається.

На завершення заходу вихователь побажала учням  не тримати в собі негативних думок, не бажати нікому нічого поганого, не сваритись з близькими, не губити наших звичаїв.

Редька Лілія Петрівна, вихователь