Жіноча врода здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути про будні, постійні проблеми і перенестися в інший світ, який буде дарувати тільки усмішку і любов!

4 травня 2018 року в Комунальному закладі Київської обласної ради

«Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту»  відбулося свято краси та грації, ніжності і чарівності, розуму і таланту – конкурсно-розважальна програма «Королева ліцею – 2018», де всі з нетерпінням і хвилюванням чекали на визнання Королеви року.

Боротьбу за титул «Королева ліцею – 2018» вели представниці  з різних видів спорту, а саме: Лещук Анастасія, ліцеїстка 31 групи, вид спорту – легка атлетика; Чукардина Катерина, ліцеїстка 22 групи, вид спорту – художня гімнастика; Потеряхіна Єлизавета, ліцеїстка 13 групи, вид спорту – лижні гонки; Дяченко Кароліна, ліцеїстка 12 групи, вид спорту – художня гімнастика; Драчук Аліна, ліцеїстка 41 групи, вид спорту – легка атлетика; Костюк Анастасья, ліцеїстка 33 групи, вид спорту – художня гімнастика.

Програма свята складалась з чотирьох етапів. У першому – «Презентація» дівчата розповідали про себе, свої уподобання та захоплення. Яскравим та артистичним був конкурс «Талантів». Учасниці вражали суддів та глядачів хореографічними вміннями, вокалом, грою на музичних інструментах. У конкурсі «Прес-конференція» проявили свою комунікабельність та ерудованість. Демонстрували свою вишуканість та грацію в конкурсі  «Дефіле у вечірніх сукнях».

Свято нікого не залишило байдужим. Але все гарне колись закінчується. І ось настала урочиста мить оголошення результатів.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

 За результатами конкурсів були розподілені наступні номінації між учасницями:

 «ВІЦЕ-МІС» –  Чукардина Катерина

«МІС ШАРМ» – Потеряхіна Єлизавета

«МІС ОРИГІНАЛЬНІСТЬ» – Лещук Анастасія

«МІС ЧАРІВНІСТЬ» – Дяченко Кароліна

«МІС ГЛЯДАЦЬКИХ СИМПАТІЙ» – Драчук Аніна

Титул та корону переможниці  конкурсу «Королева ліцею – 2018» отримала Костюк Анастасья, журі визнало її найкращою серед учасниць.

Між виходами конкурсанток програму урізноманітнили номери художньої самодіяльності у виконанні наших талановитих ліцеїстів.

По закінченню конкурсу всі учасниці були нагородженні квітами та цінними подарунками.

Ми вітаємо всіх конкурсанток і бажаємо здобувати перемоги не лише у конкурсах, а й у житті.

      Гончарук Г.О., педагог соціальний