До дня народження ліцею, з метою поновлення та оздоблення сторінок ліцейського сайту, у жовтні запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у ліцейському конкурсі на кращу Веб-публікацію  за такими номінаціями:

  • СПОРТИВНІ ВІДДІЛЕННЯ
  • ПРЕЗЕНТАЦІЯ СЛУЖБ ТА ПІДРОЗДІЛІВ ЛІЦЕЮ
  • НАШ ЛІЦЕЙ
Конкурс  стартує  з 5 жовтня.  Для участі в конкурсі необхідно мати творче натхнення,  вільний доступ до інформаційних джерел та бажання ПЕРЕМОГТИ!  

Творча робота, що приймається до участі в конкурсі,  повинна бути виконана на папері А4 формату, з повним змістом та оформленням необхідної  інформації за обраним напрямом.  Це може бути паперова аплікація або роздрукований текстовий документ.  Бажене використання інформації з ліцейського сайту, але додавання нової є обов’язковим. Робота може буту колективною або індивідуальною.

Діти та дорослі, учні та вчителі, спортсмени та тренери! Участь в конкурсі  вимагає  від учасників лише творчого захоплення від процесу презентувати життя та роботу ліцею, бажання вписати своє ім’я в історію існування закладу на сторінках сайту! Конкурсні роботи приймаються до 25 жовтня включно.

І головне! Призовий фонд –  винагорода  за І-ІІІ місця та оформлення сторінок сайту за авторським ескізом, змістом  та дизайном.

Для отримання додаткової інформації звертатися до вчителя інформатики Жихарєвої Тетяни Василівни – ауд №7, або надіслати електронного листа за адресою  kirimys@ukr.net

ВИМОГИ