Пандемія ковід-19 змінила звичний ритм життя. Здобувачі освіти, батьки та педагоги змушені були перейти на зовсім інший формат навчання і виховання.

Сьогодні, у період карантинних обмежень, коли використання традиційних методів є неможливим, важливо оптимізувати сили та знання педагогів для того, щоб продовжувати освітній процес. Інноваційні методи  стають основою формування і  сучасної виховної системи.

Виховна робота – це той аспект формування особистості ліцеїстів, який просто не можна відкласти на потім. Навіть карантин не може стати перепоною для проведення заходів, які допоможуть вихованцям  сформувати правильні цінності та всебічно розвиватися.

29 листопада відбулося засідання методичної комісії вихователів та класних керівників на тему «Застосування новітніх технологій і методів в умовах дистанційного навчання», під час якого педагоги обговорили використання у виховних заходах інструментів дистанційної освіти, які дозволяють забезпечити процес взаємодії між ліцеїстами та вихователями на найвищому рівні.

Вікторія ЮРЧЕНКО, вихователь