Комунальний заклад Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» (КЗ КОР «КОЛІФКС») є спеціалізованим навчальним закладом, який забезпечує розвиток спортивних здібностей та обдарувань дітей та молоді з метою підготовки спортсменів до національних збірних команд України з видів спорту.Ліцей розпочав свою роботу  з 1995 року у місті Біла Церква Київської області.   

Ліцей є закладом високого стандарту, який працює “на результат”, а саме здобуття ліцеїстами всіх необхідних знань, умінь і навиків, щоб відчувати себе впевнено в швидко змінному світі, виділяти дійсні пріоритети і ставити перед собою головну мету – стати чемпіоном свого життя.

Якщо задуматися, то наш ліцей – це об’єднання багатьох функціональних ланок: навчально-спортивної, навчальної, виховної, організаційної, інформаційної, оздоровчої. Тобто це своєрідна корпорація ліцейської діяльності, загальна мета якої – якісне навчання дітей, створення оптимального творчого розвитку, що дає можливість для повноцінної самореалізації.

«Наш ліцей – наша фортеця» має дуже привабливий зовнішній вигляд завдяки тому, що були встановлені металопластикові  вікна,  зроблено облицьовування цоколю будівлі, пофарбовано фасад корпусу, приведена в ідеальний естетичний вигляд прилегла територія.

Ліцей має міцну матеріально-технічну базу, яка постійно оновлюється та підтримується працівниками господарчої служби.

А що ж в середині?  Підтримка санітарного стану відбувається відповідно до всіх нормативних документів. Щоденне вологе прибирання, своєчасне винесення  сміття, озеленення коридорів, декорірування сходів придає ліцею вид домівки, яка завжди рада зустрічі з усіма: ліцеїстами, вчителями, вихователями, тренерами, адміністрацією, батьками та гостями.

Багато що зроблено, ще більше планується, а це головний показник якості будь-якої роботи.

До 25-річчя з дня відкриття Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» пропонуємо переглянути цікаві моменти життя ВІДДІЛЕННЯ ГРЕКО-РИМСЬКОЇ БОРОТЬБИ 

До 25-річчя з дня відкриття Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» пропонуємо переглянути цікаві моменти життя ВІДДІЛЕННЯ ПЛАВАННЯ ‍️

До 25-річчя з дня відкриття Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» пропонуємо переглянути цікаві моменти життя ВІДДІЛЕННЯ ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ