Чи можливо досягти успіху, навчаючись у нашому ліцеї?

Очолює наш заклад Володимир Матвійович Балясников – людина, яка невтомно дбає про успішність кожного, хто живе, навчається та працює в ліцеї. Всі, хто працюють в ліцеї, перш за все займаються своїм улюбленим ділом. І це дійсно є головним в успіхах нашого закладу.

Успішного спортсмена може виховати тільки успішний тренер. Наш тренерський склад саме такий. Високі досягнення  їх вихованців на міжнародних змаганнях говорять про професіоналізм та майстерність тренерів.

Успішного учня може навчити тільки успішний вчитель. У ліцеї працюють яскраві, творчі вчителі, які готові не тільки навчати, але і навчатися разом з учнями. Вони прагнуть дати кожному ліцеїстові реалізувати свої інтелектуальні можливості та відкрити цікавий світ знань.

Успішну людину може виховати тільки успішний вихователь. Наші вихователі завжди поруч з ліцеїстами і завжди готові прийти на допомогу. Вони намагаються нести учням духовне багатство, виховувати порядність та відповідальність, вчать мріяти та прагнути до перемог.

Наш ліцей створено турботливими  руками людей, які небайдужі до успішності кожної дитини. Вони щодня роблять все, щоб ліцей був затишною домівкою для кожного вихованця.

До 25-річчя з дня відкриття Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» пропонуємо переглянути цікаві моменти життя ВІДДІЛЕННЯ ВАЖКОЇ АТЛЕТИКИ