Сім’я особлива атмосфера, куди дитина несе свою радість і горе, роздуми і сумніви. Саме від сімейного спілкування віє теплотою і сердечністю, турботою про дітей, доброзичливістю і чуйністю.

Проблема спілкування батьків і дітей була актуальна в усі часи. Уміти чути свою дитину, давати їй необхідні поради, підбирати правильні слова у спілкуванні та бути справжньою підтримкою для неї – це дійсно мистецтво.

31 жовтня для батьків ліцеїстів І курсу вихователями Редькою Л.П., Литвиненко О.В. та Стьопенко Ю.О. було організовано і проведено тренінгове заняття «Батьки і діти: мистецтво спілкування».

Тренінг пройшов у дружній та теплій атмосфері, чому сприяли правильно підібрані вправи: «Сімейне коло», «Спілкування», «Мозаїка стилів батьківського виховання» та «Усмішка по колу», які невимушеній формі давали можливість батькам ліцеїстів краще познайомитися один з одним, поділитися дружніми порадами щодо виховання та переймати позитивний досвід один в одного.

Учасники тренінгу зазначили, що заняття спонукало їх більше замислитися на тему сімейного виховання, підкреслили, що було дуже важливо та корисно вислухати думки інших.

  Батьки висловили щиру подяку організаторам заходу. 

Стьопенко Юлія Олегівна, вихователь