Із землі ще не зійшов сніг, а в душу проситься весна. Вона замайоріла мімозами, нарцисами, гіацинтами, тюльпанами, нагадуючи своїм диханням про Міжнародний жіночий день 8 Березня. Це по-справжньому світле та весняне жіноче свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, сердечність та вірність.

В нашому закладі, напередодні свята, відбулися тематичні заходи: 5 березня – відкриття святкової фотозони, 6 і 7 березня в рамках Клубу вихідного дня пройшли майстер-класи по виготовленню привітальних листівок та троянд зі стрічок. Процес творчості своїми руками — досить цікаве і захоплююче заняття, яким можуть бути захоплені як діти, так і дорослі. Це своєрідний відпочинок, а до того ж справа, що приносить задоволення. 8 березня була проведена година спілкування «8 Березня – свято краси, любові та ніжності».

Дорогі жінки та дівчата! Прийміть найщиріші вітання! Нехай ця весна принесе вам радість життя, відчуття оновлення, гарний настрій та багато приємних сюрпризів! Будьте коханими, щасливими і прекрасними!

Литвиненко О.В., Редька Л.П., вихователі