Шановні колеги!

1 листопада 2021 року ліцей відзначає свій 26-й рік народження. Не дивлячись на юний вік, ми змогли зайняти високі позиції в спортивних рейтингах, зарекомендувати себе як найкращий інтернатний заклад спортивного профілю навчання.

Розбудовуючи нашу незалежну державу, ми є творцями її майбутнього. Яким побачать його нащадки — залежить від нашої наполегливої та чесної праці. Ваша відданість благородній справі, глибокі знання і фаховий досвід поєднуються з духовністю, вченістю та освіченістю людини, яка навчає та виховує спортивну молодь нашої країни. Ми несемо високу відповідальність за майбутнє нації.

Досягнуті нами успіхи є, в першу чергу, результатом клопіткої праці, багато в чому – творчого підходу колективу, високого рівня професіоналізму, освітньої культури, що склалася на основі правильно обраній стратегії розвитку і, головне, умінню та бажанню працювати на результат.

Тому з нагоди Дня народження ліцею прийміть найщиріші вітання! Нехай кожен день дарує вам спокій та добробут. Щастя та добра вам і вашим родинам!

Директор КЗ КОР”КОЛІФКС” Володимир Матвійович Балясников