Шановні ліцеїсти та батьки!

Через посилення протиепідемічних заходів учням заборонено відвідувати ліцей з 22 березня по 9 квітня 2021 року. У цей період в Україні запроваджуються посилені карантинні обмеження. З понеділка навчання в ліцеї буде здійснюватися в дистанційному форматі.

Шановні ліцеїсти!

Під час карантинних обмежень для вас організовується дистанційне навчання за допомогою платформи Google Classroom. Це безкоштовний освітній онлайн-інструмент, який дозволяє організовувати навчальний процес з учнями у віртуальному просторі. Google Classroom об’єднує в собі: Google Drive для створення і обміну завданнями, Google Docs, Sheets and Slides для написання, Gmail для спілкування і Google Calendar для розкладу.

Згідно з планом будуть проходити онлайн уроки через Google Meet, посилання на цей ресурс буде знаходитися у зазначених курсах на Classroom.

План проведення дистанційних занять для І-ІІ курсів на період 22.03-9.04.2021

План проведення дистанційних занять для ІІІ-ІУ курсів на період 22.03-9.04.2021

Увага! Ми використовуємо «Google Classroom,» аби відтворити звичайний шкільний клас у режимі онлайн. У вкладці «Потік» ліцеїсти можуть лишати фото етапів роботи з власних зошитів, записувати відео створення поробки та ділитись посиланнями. 

Додаток є безкоштовним, також він захищений від втрати інформації (всі дані копіюються на Гугл-диск), та проникнення сторонніх осіб. А ще він неймовірно простий і зручний, завдяки чому і здобув усесвітню популярність. 

Відео-інструкція щодо підключення

Також за допомогою платформи для дистанційного та змішаного навчання учнів 8-11 класів можуть приєднатися до ресурсу “Всеукраїнська школа онлайн”, яку запустили МОН та Мінцифри.