Осінь –  прекрасна і неймовірна пора. Вона радує нас красивими барвами та прекрасними краєвидами. Осінь – це час творчості і натхнення. Але людство чомусь сприймає цю пору року найбільш депресивно – осіння хандра повністю поглинає їх. Все через те, що вони неправильно розподіляють свій час і не тим займаються.

Для того, щоб ця осіння пора стала незабутньою, займіться творіться, присвятіть час цікавим справам.

Вихованці нашого закладу провели час цікаво і зайнялися творчістю в рамках проведення Клубу вихідного дня 10 та 11 жовтня.

Здавна в Україні відзначаються календарні свята, пов`язані з порами року. Вони засновані на перших язичницьких віруваннях наших предків та циклі сільськогосподарських робіт. Сьогодні ці свята – не тільки цікавий ритуал, але й спосіб спілкування з природою і, відповідно, шлях до здорового способу життя. Здобувачі освіти дізналися про ці свята під час проведення години спілкування «Цикл календарно-обрядових свят осіннього періоду», яку провела Литвиненко О.В.

Не секрет, що вироби ручної роботи для прикраси інтер’єру користуються попитом і популярністю. Одним з них може стати і оригінальне панно в техніці квілінг, яке можна виготовити власноруч. Мельник Т.С. провела майстер-клас у техніці квілінг «Панно з квітів». Вихованці залюбки брали участь у виготовленні чудових осінніх квітів.

Осінь – час творчості й спілкування.

Литвиненко О.В., Мельник Т.С., вихователі