Здається, тільки нещодавно відсвяткували День знань, а вже наближається наступне загальноліцейське  свято – День вчителя 2020. День вчителя – це професійне свято працівників освіти України. Так символічно, що цей день ми святкуємо саме восени. Як гарна, погожа осінь обдаровує нас своїми багатствами, так і наші дорогі педагоги дають нам неоціненні скарби людських якостей, які є такими важливими у житті.

Напевно, для кожної людини, незалежно від її професійної діяльності, це свято є особливим. У пам’яті одразу ж виникає образ улюбленого вчителя, який був порадником, другом, вихователем, взірцем.

Професія педагога поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Працю вчителя неймовірно складно оцінити. В здобутках кожної людини є частинка тепла педагога, який наполегливо і лагідно вів її-малечу дорогою знань, виховував почуття гідності, доброти, поваги та любові.

Тож прийміть найтепліші та щирі привітання з Днем учителя. Нехай натхненно починається кожен новий день. Будьте здорові – дорогі вчителі, наставники, порадники – наші мудрі педагоги. Бажаємо вам всім любові, терпіння, щирих посмішок учнів та подяки від їх батьків. Спасибі за знання, досвід і душевне тепло!

Дорогі працівники ліцею!

У дні початку золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці – допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Глибока повага Вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

Бажаю міцного здоров’я, життєвої сили та енергії для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання та навички. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

З професійним святом!

Володимир Матвійович Балясников, директор КЗ КОР “Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту”