Осінь – дивовижна пора! Вона надихає на творчість, філософські роздуми та загалом допомагає усвідомлювати сутність життя.

З 21 по 23 вересня 2020 року у нашому освітньому закладі відбулася  виставка поробок із природніх матеріалів «Дари осені».

Осінь – пора року, коли природа щедра на врожай,  усе навколо достигає, квітнуть останні квіти, природа готується до сну.

Здобувачі освіти творчо поставилися до конкурсу. Серед робіт були казкові та мультиплікаційні герої, тваринки, транспорт (карети, вози),  гарбузові люди, квіткові фантазії, кошики з урожаєм, патріотичні композиції. Ліцеїсти всіх груп представили найрізноманітніші вироби,  в які вклали частинку своєї душі та позитивних емоцій.

Перше враження від виставки – це захоплення від втіленої фантазії дітей і батьків, педагогів, терпкого запаху чорнобривців і тонкого аромату безсмертника, і просто запаху свіжості, що линув від овочів та фруктів.

Організатори виставки висловлюють щиру подяку всім батькам та ліцеїстам за активну участь у виставці та сподіваємося, що творчі роботи, не лише сподобалися, а й надихнули всіх до подальшої спільної творчості.

Литвиненко О.В., вихователь