10-12.09 2020 року в місті Бердянськ  відбувся чемпіонат України з плавання на відкритій воді. Ліцеїсти відділення плавання вперше  брали учать у змаганнях такого плану, вони подолали дистанцію 7,5 км та показали такі результати: Дорошенко Юрій зайняв  4 місце, а Добровольська Влада посіла 6  місце.

05-06.09 2020 року в місті Одеса відбулися змагання з плавання на відкритій воді «Oceanman Odessa 2020» на пляжі «Ланжерон». Понад 1000 учасників з України  брали участь в цих змаганнях. Ліцеїсти відділення плавання взяли учать на дистанції 5 км (300 учасників) та показали такі результати: Дорошенко Юрій виборов золоту нагороду в категорії junior та бронзу в категорії абсолют ; Черепенчук Анна виборов золоту нагороду в категорії junior та срібло в категорії абсолют ; Котенко Марія здобула срібну  нагороду в категорії junior та бронзу  в категорії абсолют ; Коцур Ігор посів 4 місце в категорії junior; Добровольська Влада посіла 4 місце категорії junior; Полторок Світлана посіла 5 місце категорії junior; Сірант Анна посіла 6 місце категорії junior;  

Вітаємо наших спортсменів та їх тренера Лавренюк Олену Іванівну.

************************************************************************

02-05.09. 2020 року у місті Харків відбувся чемпіонат України серед кадетів з спортивної боротьби. Цього року чемпіонат зібрав близько 300 учасників греко-римської боротьби, вільної боротьби та жіночої боротьби.

Вихованці нашого ліцею гідно виступили на змаганнях і продемонстрували весь всій технічний арсенал. Мохаммад Аріан у ваговій категорії 48 кг (GR) здобув срібну нагороду, Бондар Олександра у ваговій категорії 40 кг (WW) виборола бронзову медаль.

Вітаємо спортсменів з вдалими виступами та  їх тренерів.