У 2020-2021 навчальному році наш ліцей буде працювати в умовах адаптивного карантину та організовувати освітній процес згідно з рекомендаціями Головного державного санітарного лікаря та Міністерства освіти і науки України.

Залежно від епідемічної ситуації встановленої в нашому регіоні ліцеїсти зможуть повернутися за парти чи залишатимуться на дистанційному навчанні.

Структуру та форму дистанційного навчання визначає педагогічна рада ліцею, враховуючи освітню програму, навчальний план та наші особливості навчання саме в ліцеї. Таким чином ліцей має можливість адаптувати програму до технічних можливостей всіх учасників освітнього процесу.

Для вчителів відкритий Онлайн-курс про дистанційний та змішаний формати навчання. Перший модуль опублікований 25 серпня, 2ий – 1 вересня, 3ій – 8 вересня, 4ий – 15 вересня. Курс є безкоштовним. Тому запрошуємо всіх педагогів ліцею взяти участь в цій ініціативі.

Для учнів 8-х та 9-10-х класів розроблено дистанційні уроки з біології про коронавірусну інфекцію COVID-19. Навчальні матеріали для учнів опубліковано за посиланням на сайті НУШ.

МОН України інформує про ключові зміни для тих, хто вчить і навчається в умовах адаптивного карантину на сторінках власного сайту за посиланням

Сьогодні весь світ перебуває в умовах необхідності працювати по-іншому. Тому важливі підтримка й допомога один одному – це буде сприяти ефективному розв’язанню всіх проблем та досягненню результативності у ліцейському освітньому просторі.